dimarts, 5 de maig del 2020

ELS CRACKS DELS CONFITATS!

Bon dia!!

Mireu qui ens ha enviat una activitat feta a casa de la proposta dels "CONFITATS"!! 

L'Àlex i l'Ethan han seguit un dels mètodes de conservació i han volgut compartir amb nosaltres, tot el procés.. només faltarà que ens convidin a dinar!! Segur que els hi quedaran boníssimes amb la bona cuina que fa la mare, la Rosi! MIREU!!


                                                 CONFITATS!

Aquest cap de setmana hem recollit las faves i pèsols del l’hort  i  hem aprofitat per fer un mètode de conservació. En aquest cas hem aprofitat per utilitzar el procés de congelació.

                                                        RECOLLIDA

                 

                                                     TRIATGE I PELAR

                   

                                             RENTAR,  ASSECAR I CONGELAR



MÈTODE DE CONGELACIÓ O APLICACIÓ DE FRED

Mitjançant l’aplicació de fred: L’ús de fred com a conservant no és nou, ja que des de temps immemorials s’utilitzava el gel, la neu o, fins i tot, els rius (amb aigua freda evidentment) per conservar els aliments. Diferenciem entre refrigeració, congelació i ultracongelació. Aquests mètodes es caracteritzen perquè redueixen la velocitat de les reaccions químiques i bioquímiques i, en conseqüència, inhibeixen la proliferació de certs microorganismes i de toxines. Allarguen la vida útil dels aliments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada